Gyors kereső
 
Kérjük írja be a keresett termék nevét.
Részletes keresés
A kosár jelenleg üres.

nettó: 167.300,- Ft
bruttó: 212.471,- Ft

CP2E-S30DR-A

CP2E-S30DR-A

CP2 sorozatú kompakt vezérlő

A Micro PLC kompakt, adatgyűjtésre és gépi kommunikációra képes berendezés számára készült. Erőteljes és hatékony megoldás a sorozatgyártással készült önálló gépekhez, ahol az ár/teljesítmény arány kulcsfontosságú. A CP2E sorozatú vezérlő hatékony megoldást kínál a rugalmas gyártáshoz, ahol a nyomonkövethetőség és a kulcsfontosságú eszközök felügyelete a tökéletes működés érdekében használható.

  • A beépített 2 portos Ethernet kapcsolónak és az erre kifejlesztett funkcióblokknak köszönhetően a vezetékezési költségek csökkenthetők, a kommunikációs teljesítmény pedig növelhető. További hardverköltségeket takaríthat meg, a gépi kommunikációhoz és az Ethernet-kapcsolat egyszerűsítéséhez pedig lánckapcsolású Ethernet-vezetékezést használhat.
  • Az adatgyűjtés, a soros eszközök vezérlése és ellenőrzése is egyszerű: akár 3 soros port is rendelkezésre áll.
  • A berendezés moduláris felépítésével növelheti a kialakítás hatékonyságát és produktivitását, továbbá csökkentheti a gépfejlesztési időt. A CP2E magába foglalja a 4 tengelyes, lineáris interpolációval ellátott pozicionálási funkciókat és az Omron könyvtárakat a pozicionáláshoz, a gépek közti kommunikációt és a prediktív karbantartást.
  • Telepítés és elfelejtés. Az Omron CP2E minden környezeti feltétel mellett megbízható megoldást kínál: megnövelt üzemi hőmérsékleti tartomány, akkumulátor nélküli működés, be- és kimeneti LED-jelzőfények a gyors hibaelhárításhoz, automatikus helyreállítás elektromos interferenciákkal.
  • Egészítse ki a konfigurációt az NB HMI-vel a tökéletes illeszkedés érdekében.