Gyors kereső
 
Kérjük írja be a keresett termék nevét.
Részletes keresés
A kosár jelenleg üres.
Top termékek
Q2V-AB002-AAA
E3FC-DN12 2M
S8VK-C06024
E5CB-R1P AC100-240
JZA40P4BAA

Jogi nyilatkozat

Irányelv

A H-RON Elektronika Kft. (a továbbiakban Tulajdonos, vagy Üzemeltető) létrehozta azokat az adatvédelmi elveket, melyek alapján a lehető legdiszkrétebben és legbiztonságosabban - és a hatályos törvényeknek megfelelően - védi a látogatók és a vásárlók személyes adatait. Ennek megfelelően biztosítjuk kedves látogatóinkat arról, hogy a vásárláshoz vagy regisztráláshoz szükséges adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kivéve, ha erről az illetékes bíróság másképp nem rendelkezik.

Regisztrációs adatok

Azon információkat, melyeket vásárlóinktól bekérünk, kizárólag a vásárlás biztonságos menetének kialakításában használunk fel. A H-RON Elektronika Kft. nem gyűjt és nem használ olyan e-mail címeket, melyeket látogatóink nem önszántukból bocsátottak rendelkezésünkre, fenntartja azonban a jogot arra, hogy az önkéntesen megadott e-mail címekre tájékoztatót küldjön ki termékeiről, vagy szolgáltatásairól, vagy partnerei termékeiről ill. szolgáltatásairól. Hírlevelet csak a hírlevélre feliratkozott látogatóknak küldünk ki és hírleveleinkről bármikor le lehet iratkozni.
Ha mégis előfordul, hogy úgynevezett "kéretlen levelet" kap, de Ön biztosan tudja, hogy nem regisztrált felhasználónk, kérem azonnal jelezze ezt az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.
Weboldalunkon a személyes adatok megadása Önkéntes, az adatok megadásával (pl. regisztrációval, hírlevélre való feliratkozással stb.) a látogató elfogadja Adatvédelmi szabályzatunkat és jogi nyilatkozatunkat.

A Webhely tartalma

A Webhelyen található Tartalmak kizárólag tájékoztató jelleggel kezelendők. A Tartalmak jóhiszeműen kerültek feltöltésre; a Tartalmakra, azok pontosságára, teljességére a H-RON Elektronika Kft. nem vállal garanciát. A H-RON Elektronika Kft és annak alkalmazottjai nem vállalnak felelősséget a jelen Webhely Tartalmai alapján keletkezett közvetlen, vagy közvetett károkért, profitkiesésért. A Webhely tartalmazhat olyan hivatkozásokat (linkeket), amelyek más webhelyekre mutatnak, ezek a H-RON Elektronika Kft. független harmadik felek birtokában lévő webhelyek, ebből adódóan az H-RON Elektronika Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott webhelyek tartalmáért, az azokon keresztül elérhető termékekért, szolgáltatásokért.

Bankkártyás fizetés

Jelenleg On-Line áruházunkhoz nem tartozik bankkártyás szolgáltatás, így látogatóink nem tudnak bankkártyával számlát kiegyenlíteni. Felhívjuk figyelmüket, ha bankkártyás fizetésre felszólító ajánlatot kap a nevünkben, azonnal jelezzen felénk az ügyfélszolgálati elérhetőségeinket, mert ilyen felszólítást semmilyen körülmények között sem küldünk ki ügyfeleinknek. Természetesen ezen felszólításnak ne tegyen eleget, mert felmerülhet a csalás gyanúja.
Amennyiben Webshop szolgáltatásunknál elérhető lesz a bankkártyás fizetési mód, azt közleményben tudatjuk kedves látogatóinkkal, vásárlóinkkal.

A regisztráció megszüntetése

Természetesen lehetővé tesszük látogatóink, vásárlóink számára a regisztráció és az azzal járó előnyök visszamondását, melynek módja a következő: 1. A megadott ügyfélszolgálati e-mail címen kérjük jelezzék szándékukat: info@hronkft.hu
2. Levélben is jelezhetik ezen szándékukat a következő címen: H-RON Elektronika Kft. 1124 Budapest. Bürök u. 29. B
Ezek után kérésére töröljük minden adatát rendszerünkből, arról másolatot nem készítünk és megszüntetjük Ön felé az összes direkt kommunikációs csatornát.

Regisztrációs adatok megújítása

Rendszerünk lehetőséget ad adatainak változása esetén annak javítására. Változtatásra, csak belépés után kerülhet sor. Ezen kívül írhat nekünk e-mailt az info@hronkft.hu címre és mi javítjuk adatait.

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

Az H-RON Elektronika Kft. oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag az H-RON Elektronika Kft. előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Általános felelősség korlátozás

A H-RON Elektronika Kft. oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja, illetve használhatja. A H-RON Elektronika Kft. oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban a H-RON Elektronika Kft. a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

A H-RON Elektronika Kft. szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben a H-RON Elektronika Kft.-t semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Kérjük, hogy a H-RON Elektronika Kft. oldalait csak a fentiek elfogadása esetén látogassa

Tovább